Contact


 

Privacy

 

Net zoals de rest van Nederland ben ik hard bezig geweest om te voldoen aan de nieuwe privacy wetgeving, AVG. Zo is er een privacy verklaring opgesteld, de site heeft een SSL-certificaat, er zijn verwerkersovereenkomsten afgesloten en Google analytics is anoniem gemaakt. Ik blijf te allen tijde respectvol omgaan met gegevens en deel deze nooit met anderen zonder jouw expliciete toestemming. Mocht je hier een vraag over hebben benader me dan gerust.

 

 

Vergoedingen mindfulness

Veel verzekeraars vergoeden mindfulness in het aanvullende pakket bij bijvoorbeeld burn-out klachten. De vergoeding ligt meestal tussen de 250 en 350 euro maar check goed jouw polis voor de precieze bedragen.

Klik hier voor meer informatie over vergoedingen.

 

Voorwaarden: de MBSR of MBCT moet gegeven worden door mindfulnesstrainers die VMBN lid categorie 1 zijn (dat ben ik: Vereniging Mindfulness based trainers Nederland). Ook kan het zijn dat de deelnemer een verwijsbrief van huisarts of bedrijfsarts moet hebben. De verwijsbrief kan de deelnemer samen met de factuur van de mindfulness training meesturen naar de verzekeraar.

 

Naast vergoeding via een aantal verzekeraars zijn er steeds meer werkgevers die een training mindfulness voor hun medewerkers bekostigen.

 

Gegevens

Tarief

  • Het tarief van een losse sessie voor particulieren bedraagt 87 euro (inclusief btw) per sessie van 1 uur. Mocht het bedrag nou te hoog voor je zijn, neem dan alsnog contact met me op. Samen kijken we dan wat de mogelijkheden zijn.
  • Het tarief voor bedrijven ligt anders dan voor particulieren. Offerte op aanvraag.
  • Rekening NL27 INGB 0006 9775 20, t.n.v. Charlotte Gmelig Meijling.

Afspraak annuleren

  • Het afzeggen van een afspraak kan tot 48 uur van tevoren kosteloos. Zeg je tussen de 48 en 24 uur van tevoren af dan wordt er 20 euro in rekening gebracht. Gebeurt dit na die tijd dan wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.