Coaching

 

Ik kan individuele afspraken gewoon door laten gaan, mits we ons beiden aan de hygiëne regels van het RIVM houden. Mocht je je nu veiliger voelen met een online afspraak, dan kan dat ook.

 

 

De tijd nemen om naar jezelf te kijken en over jezelf te vertellen kan spannend en soms moeilijk zijn. Er is moed voor nodig. Je leest nu deze pagina dus de eerste stap is gezet.  Of je nu last hebt van stress, burn-out klachten, verdriet, somberheid, onrust etc. : bij een coachingtraject sta je bij jezelf stil om vervolgens met grotere wijsheid en zekerheid je eigen weg te vervolgen.

 

 

“Totdat je het onbewuste bewust maakt, zal het je leven leiden en zul je het het lot noemen.”  – Carl Jung

 

 

In deze tijd van Covid en de gevolgen daarvan, krijgen veel mensen meer last van gevoelens van eenzaamheid, somberheid, angst. Ook piekeren en stress kan nu erger worden. Het kan ook zijn dat oude patronen meer de kop opsteken, of dingen waar je al tegenaan liep nu uitvergroot worden.

Dit is niet gek. Als je jezelf hierin herkent : je bent hier niet alleen in. Reik uit naar de mensen om je heen, en weet dat je welkom bent in mijn praktijk. Ik ontmoet je graag.

 

 

 

 

Werkwijze

 

‘Ik zit gewoon vast’, ‘Waarom ben ik altijd zo onrustig?’ ‘Ik weet het niet meer….”Ik zie het mezelf doen maar ik wil het helemaal niet!’ ‘Wat wil ik eigenlijk?’ ‘Waarom voel ik zo weinig/veel?’

Ik bied je een veilige en oordeelvrije omgeving om jezelf te onderzoeken en ik kijk met je mee, stel verdiepende vragen en geef terug wat ik bij je zie. Daarnaast bied ik je handvatten aan om in je leven te integreren.

 

Door tijd te nemen om, samen met een neutraal iemand, naar jezelf te kijken en je uit te drukken, kunnen dingen sneller duidelijker worden en krijg je zicht op een nieuw perspectief.

 

 

 

‘Ver voorbij het pad van goed en fout, meningen en oordelen, bevindt zich een open plek: daar ontmoet ik je graag.’ – Rumi

 

 

 

 

Achtergrond

 

Ik werk eclectisch vanuit mijn gedegen achtergrond als psychosociaal therapeut , systemisch coach en mindfulness- en compassie trainer.

Lees hier meer over mijn achtergrond.

 

Tijdens het kennismakingsgesprek wordt duidelijk of je je thuis voelt en of er een ‘klik’ is. Mensen met psychische problemen verwijs ik door naar de huisarts.

 

Klik hier voor meer informatie over mindfulness individueel en compassie coaching.

 

 

Kom in beweging en sta stil bij jezelf

 

 

‘ ‘Met jouw hulp leerde ik een nieuwe kant van mezelf kennen, omarmen en accepteren. Ik ben precies op de plek waar ik behoor te zijn. Het is de beste investering die ik ooit in mezelf gedaan heb en vind iedere dag steun en rust in de dingen die ik over mezelf geleerd heb. Ik dacht dat ik het nooit zou kunnen, maar het is me gelukt, als nuchter, praktisch en liefdevol mens. Dank!’

 

Lotte, 27 jaar