coaching & therapie

 

 

De tijd nemen om naar jezelf te kijken en over jezelf te vertellen kan spannend en soms moeilijk zijn. Er is moed voor nodig. Je leest nu deze pagina dus de eerste stap is gezet.

 

‘Ver voorbij het pad van goed en fout, meningen en oordelen, bevindt zich een open plek: daar ontmoet ik je graag.’ – Rumi

 

 

 

 

Werkwijze

 

“Totdat je het onbewuste bewust maakt, zal het je leven leiden en zul je het het lot noemen.”  – Carl Jung

 

‘Ik zit gewoon vast’, ‘het lijkt alsof ik dan blokkeer’…‘Waarom ben ik altijd zo onrustig?’ ‘Ik weet het niet meer….”Ik zie het mezelf doen maar ik wil het helemaal niet!’ ‘Wat wil ik eigenlijk?’ ‘Waarom voel ik zo weinig/veel?’…’ik voel me dan gewoon weer 6 jaar oud, hoe kan dat nou?..’

 

Ik bied je een veilige en oordeelvrije omgeving om jezelf te onderzoeken en ik kijk met je mee, stel verdiepende vragen en geef terug wat ik bij je zie. Daarnaast bied ik je handvatten aan om in je leven te integreren. De sessies van ongeveer een uur zijn een mix van therapie en coaching. We kijken waar nodig achterom naar het verleden (wat is vormend geweest?), we staan stil bij het heden (wat merk je op, wat voel je nu? ) en kijken vooruit (oefeningen, experimenten, purpose/visie).

 

Door tijd te nemen om, samen met een neutraal iemand, naar jezelf te kijken en je uit te drukken, kunnen dingen sneller duidelijker worden en krijg je zicht op een nieuw perspectief.

 

“Het leven wordt voorwaarts geleefd, maar achterwaarts begrepen”  – Søren Kierkegaard

 

 

 

 

In deze tijd van een pandemie, van oorlog en van milieucrises hebben veel mensen meer last van gevoelens van eenzaamheid, somberheid, angst. Ook piekeren en stress kan nu erger worden. Het kan ook zijn dat oude patronen meer de kop opsteken, of dingen waar je al tegenaan liep nu uitvergroot worden. Dit is niet gek. Als je jezelf hierin herkent : je bent hier niet alleen in. Reik uit naar de mensen om je heen, en weet dat je welkom bent in mijn praktijk. Ik ontmoet je graag.

 

 

 

Achtergrond

 

Ik werk eclectisch vanuit mijn gedegen achtergrond als psychosociaal therapeut , systemisch coach en mindfulness- en compassie trainer. Eind 2022 rond ik de opleiding tot NARM therapeut af (trauma). Lees hier meer over mijn achtergrond.

 

Tijdens het kennismakingsgesprek wordt duidelijk of je je thuis voelt en of er een ‘klik’ is. Mensen met psychische problemen verwijs ik door naar de huisarts.

 

Klik hier voor meer informatie over mindfulness individueel en compassie coaching.

 

Kom in beweging en sta stil bij jezelf

 

 

 

 

‘ ‘Met jouw hulp leerde ik een nieuwe kant van mezelf kennen, omarmen en accepteren. Ik ben precies op de plek waar ik behoor te zijn. Het is de beste investering die ik ooit in mezelf gedaan heb en vind iedere dag steun en rust in de dingen die ik over mezelf geleerd heb. Ik dacht dat ik het nooit zou kunnen, maar het is me gelukt, als nuchter, praktisch en liefdevol mens. Dank!’

 

Lotte, 27 jaar