Coaching Den Haag & Amsterdam

 

De tijd nemen om naar jezelf te kijken en over jezelf te vertellen kan spannend en soms moeilijk zijn. Er is moed voor nodig. Je leest nu deze pagina dus de eerste stap is gezet.

Je bent welkom met wat er ook is. Of je nu last hebt van stress, burn-out klachten, verdriet, somberheid, onrust etc. : bij een coachingstraject sta je bij jezelf stil om vervolgens met grotere wijsheid en zekerheid je eigen weg te vervolgen.

 

 

Werkwijze

 

‘Waarom ben ik altijd zo onrustig?’ ‘Ik weet het niet meer….”Ik zie het mezelf doen maar ik wil het helemaal niet!’ ‘Wat wil ik eigenlijk?’ ‘Waarom voel ik zo weinig/veel?’

Ik bied je een veilige en oordeelvrije omgeving om jezelf te onderzoeken en ik kijk met je mee, stel verdiepende vragen en geef terug wat ik bij je zie. Daarnaast bied ik je handvatten aan om in je leven te integreren.

 

Door tijd te nemen om, samen met een neutraal iemand, naar jezelf te kijken en je uit te drukken, kunnen dingen sneller duidelijker worden en krijg je zicht op een nieuw perspectief.

 

 

 

‘Ver voorbij het pad van goed en fout, meningen en oordelen, bevindt zich een open plek: daar ontmoet ik je graag.’ – Rumi

 

 

Achtergrond

 

Ik werk holistisch vanuit mijn gedegen achtergrond als psychosociaal therapeut , systemisch coach en mindfulness- en compassie trainer.

Lees hier meer over mijn achtergrond.

 

Tijdens het kennismakingsgesprek wordt duidelijk of je je thuis voelt en of er een ‘klik’ is. Mensen met psychische problemen verwijs ik door naar de huisarts.

 

Klik hier voor meer informatie over mindfulness coaching en compassie coaching.

 

 

Kom maar in beweging en sta ‘s stil bij jezelf

‘ ‘Met jouw hulp leerde ik een nieuwe kant van mezelf kennen, omarmen en accepteren. Ik ben precies op de plek waar ik behoor te zijn. Het is de beste investering die ik ooit in mezelf gedaan heb en vind iedere dag steun en rust in de dingen die ik over mezelf geleerd heb. Ik dacht dat ik het nooit zou kunnen, maar het is me gelukt, als nuchter, praktisch en liefdevol mens. Dank!’

 

Lotte, 27 jaar