Mindfulness training Haarlem

 

Juist in deze tijd heb je wellicht behoefte aan een beoefening die je kan ondersteunen. Mocht je last hebben van piekeren, doemdenken, onrust, angst, somberheid.. mindfulness kan je werkelijk helpen. Je bent welkom bij deze mindfulness training Haarlem!

 

Het is  geen wonderpilletje, het is ook geen quick-fix. Het heeft tijd nodig, maar het helpt en vervolgens heb je deze beoefening voor de rest van je leven in je ‘gereedschapskist’.

 

Op deze pagina vind je meer informatie over de data, opzet etc. van de mindfulness training Haarlem.

 

 

 

 

 

 

Hieronder een kort filmpje waarin ik toelicht wat mindfulness nou eigenlijk is :


 

Mindfulness training Haarlem | oktober november

 

   • donderdagavonden 19.00-21.00 uur
   • 22, 29 oktober & 5, 12, 19, 26 november, 3 & 10 december
   • stilte ochtend, zondag 29 november van 9.30-13.30 uur
   • locatie Centrum aan het Spaarne 112a, Haarlem
   • kosten 475 euro (inclusief btw) voor particulieren. Gespreid betalen is mogelijk.
   • kosten voor bedrijven 700 euro (exclusief btw)
   • je ontvangt een werkboek en geleide meditaties
   • Ik houd rekening met kleinere groepen zodat we meer ruimte hebben en ca 1.5m afstand kunnen houden.
   • annuleren kan kosteloos tot 3 weken voor aanvang van de mindfulness training Haarlem. Na deze periode wordt 75% tot 100% van het totaalbedrag in rekening gebracht.

 

 

 

 

Ik geef nu weer ‘live’ mindfulness trainingen (kleinere groepen) maar mocht dit onverhoopt niet gaan t.z.t., dan kan ik overgaan op online. De ruimte is schoon, ruim, goed geventileerd en we houden ons aan een aantal hygiene afspraken , zodat we elkaars gezondheid beschermen.

 

 

 

 

 

 

 

Trainer

 

Ik ben een zorgvuldige en nuchtere trainer en neem mijn vak serieus, maar houd ook van humor en lichtheid. Ik mediteer sinds 2009 en ben sinds 2013 volledig gecertificeerd (1e categorie trainer en lid van de VMBN). Dit betekent dat mindfulness trainingen vaak worden vergoed.

 

Als trainer deel ik graag kennis en ik deel daarnaast ook in alle eerlijkheid mijn eigen ervaringen met mindfulness….en ook het vallen en opstaan hierin.

 

 

 

 

 

Training

 

Tijdens de mindfulness training in Haarlem leer je aan de hand van meditaties, eenvoudige yoga, reflecties en educatie op een andere manier in het leven staan. We richten ons op het trainen van aandacht en het ontwikkelen van een mildere houding.

 

Deze achtweekse mindfulness groepstraining bestaat uit 1 sessie van 2 uur per week en je bent zelf 45 minuten per dag met oefeningen (met name meditaties) bezig. Dit wordt vaak als zeer prettig ervaren maar het valt ook zeker niet altijd mee.

 

Dit is de klassieke MBSR training die ook vergoed wordt door veel verzekeringen. Check altijd goed hoe dit bij jouw verzekering zit.

 

 

De groep bestaat uit 6 tot 10 personen. Er ontstaat vanzelf een vertrouwelijke band binnen de groep maar het is geen praatgroep; je hoeft niks persoonlijks te vertellen als je dat niet wilt en je bent er echt voor je eigen leerproces.

 

We hebben altijd een telefonische kennismaking voordat de training van start gaat.