Mindfulness training Haarlem

 

Juist in deze tijd heb je wellicht behoefte aan een beoefening die je kan ondersteunen. Mocht je last hebben van stress, piekeren, doemdenken, onrust, angst, somberheid.. mindfulness kan je werkelijk helpen. Of wellicht ben je gewoonweg nieuwsgierig. Hoe het ook is: je bent heel welkom bij deze mindfulness training Haarlem.

 

Het is  geen wonderpilletje, het is ook geen quick-fix. Het heeft tijd nodig, maar het helpt en vervolgens heb je deze beoefening voor de rest van je leven in je ‘gereedschapskist’.

 

Op deze pagina vind je meer informatie over de data, opzet etc. van de mindfulness training Haarlem.  Hieronder een kort filmpje waarin ik toelicht wat mindfulness nou eigenlijk is :


 

 

 

Mindfulness training Haarlem

 

   • specifieke data volgen nog – neem bij interesse vrijblijvend contact op.
   • woensdagavonden van 19.00-21.00  uur
   • stilte ochtend een zaterdag- of zondagochtend van 9.30-13.30 uur
   • locatie Hagestraat 5 te Haarlem
   • kosten 475 euro (inclusief btw) voor particulieren. Gespreid betalen is mogelijk.
   • kosten voor bedrijven 700 euro (exclusief btw)
   • je ontvangt een werkboek en geleide meditaties
   • We hebben altijd een telefonische kennismaking voordat de training van start gaat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trainer

 

Ik ben een zorgvuldige en nuchtere trainer en neem mijn vak serieus, maar houd ook van humor en lichtheid. Ik mediteer sinds 2009 en ben sinds 2013 volledig gecertificeerd (1e categorie trainer en lid van de VMBN). Dit betekent dat mindfulness trainingen vaak worden vergoed.

 

Als trainer deel ik graag kennis en ik deel daarnaast ook in alle eerlijkheid mijn eigen ervaringen met mindfulness….en ook het vallen en opstaan hierin. Helemaal onderaan deze pagina vind je een aantal recensies.

 

 

 

 

 

Training

 

Tijdens de mindfulness training in Haarlem leer je aan de hand van meditaties, eenvoudige yoga, reflecties en educatie op een andere manier in het leven staan. We richten ons op het trainen van aandacht en het ontwikkelen van een mildere houding. We schenken aandacht aan thema’s zoals: acceptatie, loslaten, negatieve gedachten, mindful communiceren, contact met het lichaam, grenzen.

 

Deze achtweekse mindfulness groepstraining bestaat uit 1 sessie van 2 uur per week en je bent zelf ongeveer 45 minuten per dag met oefeningen (met name meditaties) bezig. Dit wordt vaak als zeer prettig ervaren maar het valt ook zeker niet altijd mee.

De groep bestaat uit 6 tot 10 personen. Er ontstaat vanzelf een vertrouwelijke band binnen de groep maar het is geen praatgroep; je hoeft niks persoonlijks te vertellen als je dat niet wilt en je bent er echt voor je eigen leerproces.

 

Dit is de klassieke MBSR training die ook vergoed wordt door veel verzekeringen. Check altijd goed hoe dit bij jouw verzekering zit.

 

 

 

 

 

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact op.