Mindfulness training Den Haag

 

Tijdens deze mindfulness training in Den Haag leer je aan de hand van meditaties, eenvoudige yoga, theorie en huiswerkopdrachten op een andere manier in het leven staan. We richten ons op het trainen van aandacht en het ontwikkelen van een mildere houding.

 

Deze achtweekse mindfulness groepstraining bestaat uit 1 sessie van 2 uur per week en je bent zelf 45 minuten per dag met oefeningen (met name meditaties) bezig. Dit wordt vaak als zeer prettig ervaren en het valt ook zeker niet altijd mee. Dit is de klassieke MBSR training die ook vergoed wordt door veel verzekeringen. Check altijd goed hoe dit bij jouw verzekering zit.

 

Lees hier meer over Mindfulness.

 

 

Trainer

 

Als trainer deel ik graag kennis maar ik deel daarnaast ook in alle eerlijkheid mijn eigen ervaringen met mindfulness….en ook het vallen en opstaan hierin. Ik ben sinds 2013 volledig gecertificeerd (1e categorie trainer en lid van de VMBN) en mediteer vanaf 2009 nadat ik in een fikse, persoonlijke crisis belandde. Naast m’n (bijna ;-)) dagelijkse beoefening ga ik regelmatig op retraites om mijn beoefening verder te verdiepen. Ik ben een zorgvuldige trainer en neem mijn vak serieus, maar houd ook van humor en lichtheid.  Lees hier meer over mijn achtergrond.

 

 

Groep & Locatie

 

De groep bestaat uit 6 tot 9 personen. Er ontstaat vanzelf een vertrouwelijke band binnen de groep maar het is geen praatgroep; je hoeft niks persoonlijks te vertellen als je dat niet wilt en je bent er echt voor je eigen leerproces.

 

De locatie is een prachtig, monumentaal pand in hartje Den Haag.

 

 

 

mindfulness training Den Haag | Data & Contact

 

Kijk hier voor data, tijden, locatie en prijs.

En neem contact op voor meer informatie of om je op te geven. We hebben altijd een telefonische kennismaking voordat de training van start gaat.

‘Op de vraag wat de mindfulness training voor mij heeft betekend, is het antwoord dat er een soort rust is gekomen in mijn lijf en geest. Ik heb handvatten gekregen om terug bij mezelf te komen en nieuwe dingen ontdekt, die lagen te sluimeren om ontdekt te worden. Ik krijg af en toe van die doorkijkjes in mijn leven, ik eet bewuster, ik slaap heel veel beter, ik zie mijn valkuilen en ik stap er regelmatig in en kan er dan weer uitstappen. Ik ben af en toe mijn eigen observator, dat is een bijzondere ervaring.’

 

Herma, 50 jaar (mindfulness groepstraining)