Mindfulness training Den Haag

 

Juist in deze tijd heb je wellicht behoefte aan een beoefening die je kan ondersteunen. Mocht je last hebben van piekeren, doemdenken, onrust, angst, somberheid.. mindfulness kan je werkelijk wat helpen. Je bent welkom bij de mindfulness training Den Haag.

 

Het is zeker geen wonderpilletje, het is ook geen quick-fix. Het heeft tijd nodig, maar het helpt en vervolgens heb je deze beoefening voor de rest van je leven in je ‘gereedschapskist’. Hieronder meer informatie over de data, opzet etc. van de mindfulness training Den Haag.

 

Ik geef nu weer ‘live’ mindfulness trainingen (kleinere groepen) maar mocht dit onverhoopt niet gaan t.z.t., dan kan ik overgaan op online. De ruimte is schoon, ruim, goed geventileerd en we houden ons aan een aantal hygiene afspraken , zodat we elkaars gezondheid beschermen.

 

 

 

Een filmpje waarin ik heel kort de vraag beantwoord: ‘wat is mindfulness eigenlijk?’  : 

Mindfulness training Den Haag | eind april 2022

 

   • specifieke data volgen – neem bij interesse vrijblijvend contact op
   • maandagavonden van 19.00-21.00  uur
   • een stilte ochtend, zaterdag of zondag 9.30-13.30 uur
   • locatie Koninginnegracht 28 Den Haag
   • kosten 475 euro (inclusief btw) voor particulieren. Gespreid betalen is mogelijk.
   • kosten voor bedrijven 700 euro (exclusief btw)
   • je ontvangt een werkboek en geleide meditaties
   • We hebben altijd een telefonische kennismaking voordat de training van start gaat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trainer

 

Ik ben een zorgvuldige en nuchtere trainer en neem mijn vak serieus, maar houd ook van humor en lichtheid. Ik mediteer sinds 2009 en ben sinds 2013 volledig gecertificeerd (1e categorie trainer en lid van de VMBN). Dit betekent dat mindfulness trainingen vaak worden vergoed.

 

Als trainer deel ik graag kennis en ik deel daarnaast ook in alle eerlijkheid mijn eigen ervaringen met mindfulness….en ook het vallen en opstaan hierin.

 

 

 

 

 

Training

 

Tijdens de mindfulness training in Den Haag leer je aan de hand van meditaties, eenvoudige yoga, reflecties en educatie op een andere manier in het leven staan. We richten ons op het trainen van aandacht en het ontwikkelen van een mildere houding.

 

Deze achtweekse mindfulness groepstraining bestaat uit 1 sessie van 2 uur per week en je bent zelf 45 minuten per dag met oefeningen (met name meditaties) bezig. Dit wordt vaak als zeer prettig ervaren maar het valt ook zeker niet altijd mee.

 

Dit is de klassieke MBSR training die ook vergoed wordt door veel verzekeringen. Check altijd goed hoe dit bij jouw verzekering zit.

 

 

De groep bestaat uit 6 tot 10 personen. Er ontstaat vanzelf een vertrouwelijke band binnen de groep maar het is geen praatgroep; je hoeft niks persoonlijks te vertellen als je dat niet wilt en je bent er echt voor je eigen leerproces.

 

We hebben altijd een telefonische kennismaking voordat de training van start gaat.