Coaching Haarlem

 

 

 

Door met een ander te praten, jezelf beter verstaan

 

Of je nu last hebt van stress, burn-out klachten, verdriet, somberheid, onrust etc. : bij coaching sta je bij jezelf stil om vervolgens met grotere wijsheid en zekerheid je eigen weg te vervolgen.

De tijd nemen om naar jezelf te kijken en over jezelf te vertellen kan spannend en soms moeilijk zijn. Er is moed voor nodig. Je leest nu deze pagina dus de eerste stap is gezet.

 

In deze tijd van Covid en de gevolgen daarvan, krijgen veel mensen meer last van gevoelens van eenzaamheid, somberheid, angst. Ook piekeren en stress kan nu erger worden. Het kan ook zijn dat oude patronen meer de kop opsteken, of dingen waar je al tegenaan liep nu uitvergroot worden.

Dit is niet gek. Als je jezelf hierin herkent : je bent hier niet alleen in. Reik uit naar de mensen om je heen, en weet dat je welkom bent in mijn praktijk. Ik ontmoet je graag.

 

 

 

 

Werkwijze

 

Met ruim 15 jaar ervaring bied ik je een plek om jezelf te onderzoeken:

‘Ik loop vast..’, ‘hoe moet ik hier nou mee omgaan?.’, ‘Waarom ben ik altijd zo onrustig?’ ‘Ik weet het niet meer….”Ik zie het mezelf doen maar ik wil het helemaal niet!’ ‘Wat wil ik eigenlijk?’  , ‘Dit gebeurt me nou telkens weer..’ , ‘Waarom voel ik zo weinig/veel?’

 

Ik loop als het ware met je mee en ik kijk met je mee, stel verdiepende vragen en geef terug wat ik opmerk.

 

We gaan dus met elkaar in gesprek, we kijken naar ervaringen die vormend zijn geweest, we onderzoeken patronen, thema’s, blokkades, kwaliteiten en nieuwe mogelijkheden.

Kom in beweging en sta stil bij jezelf

 

Wat zijn je overtuigingen? Hoe zijn deze ontstaan? Wat zijn je drijfveren? Kloppen deze nog in je leven?

 

Door tijd te nemen om, samen met een neutraal iemand, naar jezelf te kijken en je uit te drukken, kunnen dingen sneller duidelijker worden en krijg je zicht op een nieuw perspectief. Daarnaast bied ik je handvatten die je kunt integreren in je leven.

 

 

 

 

 

Achtergrond

 

Ik begeleid mensen al ruim 15 jaar. Ik werk eclectisch vanuit mijn gedegen achtergrond als psychosociaal therapeut , systemisch coach en mindfulness- en compassie trainer.

 

Daarbij laat ik me inspireren door Boeddhistische psychologie en mijn eigen levenservaring. Lees hier meer over mijn achtergrond.

 

 

 

 

 

Tijdens het kennismakingsgesprek voor coaching in Haarlem wordt duidelijk of je je thuis voelt en of er een ‘klik’ is. Mensen met psychische problemen verwijs ik door naar de huisarts.

 

Klik hier voor meer informatie over mindfulness individueel en compassie coaching.

 

 

 

Praktisch

Zie voor tarieven, locate en overige praktische informatie de contact pagina.

 

 

 

Kom in beweging en sta stil bij jezelf

‘ ‘Met jouw hulp leerde ik een nieuwe kant van mezelf kennen, omarmen en accepteren. Ik ben precies op de plek waar ik behoor te zijn. Het is de beste investering die ik ooit in mezelf gedaan heb en vind iedere dag steun en rust in de dingen die ik over mezelf geleerd heb. Ik dacht dat ik het nooit zou kunnen, maar het is me gelukt, als nuchter, praktisch en liefdevol mens. Dank!’

 

Lotte, 27 jaar